keskiviikko 1. elokuuta 2018

Hyvän Mielen Mökkeilyreissu

Viikonloppu vierähti Mäntyharjun suunnalla mökkeilyn merkeissä. Lähdimme jo perjantaina myöhään illalla ja palasimme maanantaina. Välillä aika pysähtyi paikoilleen ja toisinaan se hurahti kovasti eteenpäin.

Poikaystävän porukat olivat hankkineet sup-laudan, jota innoissaan olin testaamassa siinä mökin lähistöllä. Tämä oli tietysti erilaisempi mihin olin tottunut, koska olivat hankkineet pumpattavan laudan. Kyllähän sillä eteenpäin pääsi, mutta kovissa aalloissa ei kyllä hyvin eteenpäin pääse. Ehkä se tuollaiseen mökkeilykäyttöön sopii. Edelleen olen kuitenkin kovan laudan kannattaja sillä onhan nuo pumpattavat aika heiveröisiä. Poikaystävä onnistui jopa kaatumaan laudalta. Katselin jo hetkeä ennen, että kohta tippuu ja niinhän siinä kävikin. Voi, että rakastankin tuota lajia !

Tällä kertaa säät suosi auringolla, vaikka tuotiinkin mukanamme kova tuuli. Ennen meidän tuloa oli jatkuvasti ollut hyvin tyyntä eikä tuullut niin kovaa. Pieni tuli teki kuitenkin hyvää tuossa kuumuudessa. 

Kissamme Angel ainakin anutti täysi rinnoin ulkoilmasta. Paljon viihtyi ulkona, mutta ei ihan koko aikaa kun taisi välillä olla liian kuumaa. Käytiin jossain vaiheessa toisella mökillä naapurissa poikaystävän sukulaisilla. Kun palattiin takaisin huomattiin, että Angela oli mäen päälle osannut tulla ja kun huomasi meidät salamannopeasti juoksi takaisin pihalle. Sinä aika oli kuulema ilkeyksiä tehnyt ja tappanut päästäisen. R.I.P päästäinen. Taisi illan tullen sisäinen peto tulla kaupunkikissaan. Aiemmin näiden 8 vuoden aikana ei oo ensimmäistäkään öttimönkiäistä tai elukkaa tappanut. Ehkä se kuvitteli siitä saavansa leikkikaverin. Tuollaiset pusikoissa liikkuvat elukat saa sen vähän uteliaaksi. Oli sillä jännät paikat kun sai jälleen kerran haistella, juosta, liikkua ja kuunnella luonnon ääniä. 

Itsekin otin kaiken irti mökkeiilystä. Suppailun lisäksi minulla oli onneksi aikaa bullet journalin sivuja tuunailla ja piirrellä kaikenlaisia tuherruksia. Tämä oli ehkä sellainen rentoutumis viikonloppu. Oltiin vaan ja nautittiin luonnosta sekä suomen kauniista kesästä. Kun maanantaina teimme lähtöä Kouvolan juna-aseamalla Angelan kopan päälle oli yllättäen lentänyt sudenkorento. En tiedä mikähän merkki tuo saattoi olla, mutta kuitenkin mahtava päätös reissulle.2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja niin kiva kesäfiilis:) Tuo subbailu on varmasti hauskaa, pitäisi joskus kokeilla. Ihana Angela♥ Mukavaa alkanutta elokuuta♥

    VastaaPoista